Çin Kart Okuyucu Çevrimiçi Pazarı

Yüksek kalite, En iyi hizmet, Uygun fiyat.

Ev
Ürün:% s
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bizimle iletişime geçin
Teklif isteği
Ben sohbet şimdi
Sertifika
Çin China Card Reader Online Market Sertifikalar
Çin China Card Reader Online Market Sertifikalar
Profesyonel hizmetiniz ve daha yüksek standart kalite kontrolünüz için çok teşekkür ederiz, sizi tanıdığıma çok sevindim.

—— Bay Johnifere

Ürünlerinizin kalitesine güveniyoruz. Her zaman en iyisidir. Bunu devam ettirin, sizinle uzun vadeli bir ticari ilişki kuracağız.

—— Bay Sıfır

Müthiş kalite ve satış sonrası servis çok iyi.

—— David

şirket Haberler

1.3Creator, Beijing CIFTEE 2013'te büyük bir başarı elde etti

Ziyaret sayısı:31Tarih:2013-10-12

Daha önce olduğu gibi, Yaratıcı yine 5-8 Eylül 2013 tarihleri ​​arasında Çin finans endüstrisinin en büyük etkinliği olan Beijing CIFTEE'de sergilendi.Kart okuyucu/yazıcı ve kart verme/verme makinesi gibi kartlı ödeme modüllerinden fatura ödeme modüllerine kadar neredeyse tüm ürün grupları standlarında görülebilir.Creator, sahada bir uygulama oluşturmak için ödeme modüllerini farklı self servis kiosklara entegre ederek müşterilerinin ve ziyaretçilerin Creator'ın ödeme modüllerinin performansını bizzat hissetmelerini sağladı.
Bankacılık uygulaması konusunda öne çıkan ürünler CRT-591N ve CRT-310N, finans sektöründeki müşterilerin yoğun ilgisini çekti ve teknoloji ile ilgili daha detaylı konuştular.
Yaratıcıyı farklı boyutlarda göstermek için gerçekten iyi bir fırsattı.Çin'deki en iyi ödeme modülü tedarikçilerinden biri olan Creator, Çin ödeme endüstrisinin gelişimini hızlandırmaya çalışan müşteri başarısı, dürüstlük, yenilik ve işbirliğine kendini adamıştır.

Pub Zaman : 2014-03-10 11:09:21 >> haber listesi
İletişim bilgileri
China Card Reader Online Market

Tel: +86-755-26710992

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin